Over AALO

Impress yourself, inspire others

Welkom bij AALO!

AALO is sinds 1996 uitgegroeid tot de grootste kwaliteitsopleider binnen de fitness-, health- & yogabranche. Met meer dan 80 opleidingen vind je bij AALO altijd een opleiding die bij je past. AALO bestaat uit verschillende academies. Elke academie bestaat uit verschillende opleidingen die modulair zijn opgebouwd. Iedere academie is erkend door een specifieke brancheorganisatie.

Kwaliteitsgaranties

AALO wordt als organisatie erkend door Europe Active. Europe Active is de toonaangevende not-for-profit organisatie, die de Europese gezondheids- en fitness sector vertegenwoordigt. Europe Active beheert een kwaliteitsregister (EREPS) waarin fitness professionals opgenomen kunnen worden indien zij voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Consumenten en opdrachtgevers weten op die manier zeker dat ze met een kwalitatief goed opgeleide professional te maken hebben,

ereps logo

AALO is de enige opleider in de fitnessbranche die als organisatie erkend wordt door Europe Active. Het grote voordeel t.o.v. bijvoorbeeld een Fitvak diploma is dat je niet alleen met het diploma je kunt registreren in EREPS, maar dat je ook zeker weet dat de opleiding(en) die je volgt voldoen aan de richtlijnen die voor het Europese register zijn opgesteld.

AALO Opleidingen heeft, naast EREPS, nog diverse andere keurmerken. Met al deze kwaliteitskeurmerken zijn wij uniek in Nederland en ben je gegarandeerd van hoogwaardig, kwalitatief goed onderwijs welke direct in de praktijk toepasbaar is. Lees meer over alle accreditaties & erkenningen.

EREPS erkend

De inhoud van onze fitnessopleidingen is goedgekeurd en geaccrediteerd door EREPS. Hierdoor weet je zeker dat de opleiding voldoet aan de richtlijnen die voor het Europese register zijn opgesteld.

Meer over EREPS

Klantenservice

Heb je vragen over de opleiding, stage of andere zaken? Je kunt op werkdagen van 09:00 - 17.00 uur contact opnemen met de klantenservice via 088-1 630 000 of een e-mail sturen naar service@aalo.nl. Je wordt niet alleen direct geholpen, AALO denkt ook altijd met je mee.

Klik hier

Studieadviseur Vanessa

Studieadviseur Vanessa

Waarom AALO? Daarom AALO!

  • Je behaalt het waardevolste diploma in de fitnessbranche.
  • Je studeert bij de nummer 1 (fitness)opleider van de Benelux.
  • Je volgt op het hoogste niveau les van een AALO Master Trainer.
  • Je bent verzekerd van extra voordelig lesgeld.
  • Je profiteert ook na je opleiding van het AALO-netwerk.

Gegevens

AALO Opleidingen Btw-nummer: NL 0076.77.613 B.01
Postbus 11058 KvK-gegevens: KvK Noordwest-Holland, nr.:28074996
2301 EB Leiden  IBAN: NL69 RABO 0300 0385 34
Nederland BIC: RABONL2U