Yoga Academie

Doorloop het yogapad in jouw tempo met een opleiding van de AALO Yoga Academie.

Wil jij Yogalessen gaan geven?

Wil jij RYT 200 Yogadocent Yoga worden? AALO biedt opleidingen aan die internationaal erkend zijn door de Yoga Alliance. 

Tijdens een opleiding aan de AALO Yoga Academie word je begeleid door de beste en bevlogen (YA) geaccrediteerde Yogadocenten, die een enorme diversiteit aan kennis bezitten. We hanteren een prettige balans tussen goed leren lesgeven en verdieping in de yogafilosofie. Jouw persoonlijke ontwikkeling, het ontdekken van jezelf en meer leren over de yogafilosofie is bij onze opleidingen heel belangrijk. En door de modulaire opbouw, kun je jouw yogapad in je eigen tempo doorlopen.

Starten met €1.000 voordeel
Bij AALO kun je ook gebruikmaken van het STAP-budget, de nieuwe subsidieregeling van de overheid ter waarde van €1.000. Lees meer over het STAP-budget.

zwart blok inleiding

"When one teaches, two learn"

Nu €1.000 voordeel met het STAP-budget

Goed nieuws! Voor al onze opleidingen kun je gebruikmaken van het STAP-budget, een scholingssubsidie waarmee je jaarlijks tot €1.000 opleidingstegoed kunt aanvragen bij UWV. Per jaar zijn er meerdere aanvraagrondes. De volgende ronde start binnenkort dus wees er snel bij! Lees meer over het STAP-budget.

Rabia standin

Heb je vragen over de inhoud van de opleiding?

We staan voor je klaar. Bel met Shanaya of een van onze andere studieadviseurs!

Klik hier

200-uurs opleidingen

ryt 200 groot

AALO Yoga Academie is internationaal erkend door de Yoga Alliance. Kies je voor een yoga opleiding bij AALO? Dan ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit. Ook biedt de Yoga Academie verschillende 200-uurs Yoga Teacher Trainingen aan (YTT), zoals de 200-uurs Yin/Yang opleiding, de 200-uurs Yin opleiding en de 200-uurs Yang opleiding. Na het afronden van het totale traject krijg je een diploma en kun je je registreren bij Yoga Alliance en krijg je een internationale erkenning als RYT-200.

 

De beste Docenten

Tijdens een opleiding aan de AALO Yoga Academie word je begeleid door de beste en bevlogen Master Trainers, die een enorme diversiteit aan kennis bezitten. De yoga opleidingen van de Yoga Academie worden alleen gegeven door Yoga Alliance (YA) geaccrediteerde yogadocenten (RYT-200, ERYT-200 en RYT-500). Zij staan voor jou klaar en vinden het heel mooi om jou te mogen begeleiden tijdens jouw reis.

Kom naar de Open Dag

Lees verder

Snel starten

Yin Yoga 2 - Het Subtiele Lichaam

Start op:
03-06-2023
Locatie:
Woerden (utrecht)

Kinderyoga

Start op:
03-06-2023
Locatie:
Woerden (utrecht)

Yin Yoga 2 - Het Subtiele Lichaam

Start op:
12-07-2023
Locatie:
Culemborg

Yang Yoga 1 - Power Yoga

Start op:
16-08-2023
Locatie:
Woerden (utrecht)

Yin Yoga 1 - Het Fysieke Lichaam

Start op:
25-08-2023
Locatie:
Maastricht

Yang Yoga 1 - Power Yoga

Start op:
26-08-2023
Locatie:
Woerden (utrecht)