Start jouw reis op het yogapad

Wil jij yoga docent worden? Of je verdiepen in de achtergronden en filosofie van yoga? Start jouw opleiding bij de AALO yoga-academie! 

Alle opleidingen

Hoe start je?

Wil je graag lesgeven in yoga? Volg dan een erkende 200-uurs Yoga Teacher Training (RYT-200). Na deze opleiding heb je genoeg kennis en bagage om te starten als Yoga Docent. Je kunt kiezen voor het Yin traject of het Yin/Yang traject. Na deze opleiding krijg je een internationale erkenning als 200-uurs yogadocent en mag je je registreren bij de Yoga Alliance.

Binnen de verschillende Teacher Training begin je met Yin Level 1 - Het fysieke lichaam  en/of Yang Level 1 - Power Yoga. Hier leer je de basisbeginselen. 

Persoonlijke Reis

Heb je geen behoefte om docent te worden? Ook voor je persoonlijke ontwikkeling is het erg waardevol om de verschillende modules te doorlopen. Tijdens de opleidingen leer je veel over de rol van yoga in jouw eigen leven en op wat voor manieren yoga en de filosofie van yoga invloed heeft op jezelf en je omgeving. 

Yin Yoga

Yin Yoga is een yogastijl waarin diepe ontspanning, mindfulness, mobiliteit & soepelheid van bindweefsel en stimulatie van levensenergie (Chi) samenkomen. Bij yin yoga blijf je lang in dezelfde houding en ontspannen je spieren. 

 

Yang Yoga

Yang Yoga is een yogastijl waarbij de focus ligt op beweging van de spieren met een nadruk op het rekken en versterken van de spieren. Je wisselt dynamische tussen verschillende asanas en je houdt iedere houding een paar ademhalingen vast. 

Les pakketten

Voor de yoga opleidingen zijn er naast de 200-uurs Yoga Teacher Trainingen ook verschillende pakketten beschikbaar. Kijk snel welke het beste bij jou past, of neem contact met ons op, wij begeleiden je graag!

Studieadviseur Vanessa

Heb je vragen over de inhoud van de opleiding?

We staan voor je klaar. Bel met Vanessa of een van onze andere studieadviseurs!

Klik hier

Diploma en Yoga Alliance

De opleidingen van de AALO Yoga Academie zijn internationaal erkend door de Yoga Alliance. Je bent dus verzekerd van uitstekende kwaliteit. Na het afronden van een 200-uurs traject, kun je je registreren bij Yoga Alliance en krijg je een internationale erkenning als RYT-200 Yoga docent.

yoga alliance 1    

Twijfel je nog? Doe een online proefles!

Heb je interesse in een AALO-opleiding en wil je graag een voorproefje van de lesstof? Ga aan de slag met onze gratis proeflessen! Hierin krijg je een indruk van het lesmateriaal dat je tijdens de opleiding zult gebruiken, inclusief oefenvragen en antwoorden. We zijn volop bezig met het uitbreiden van ons aanbod aan proeflessen, zodat jij de proefles kunt volgen die jij wilt! Benieuwd of jouw opleiding er al tussen zit? 

Naar de proeflessen

Staat jouw opleiding er niet tussen? Kijk eens bij...

Fitness academiePilates academie, Voeding academie, Groepsfitness academie, HBO academie.