Wat is het opleidingsniveau en de achtergrond van AALO-docenten?

Onze docenten noemen wij AALO Master Trainers. Als Master Trainer heb je, naast minimaal een hbo-opleiding op sportgebied, ook de benodigde werkervaring en bagage afhankelijk van waar je in lesgeeft.
Als Master Trainer word je geselecteerd op je opleidingsniveau en expertise om vervolgens intern te worden opgeleid tot volledig AALO Master Trainer. Wij stellen hoge eisen aan onze trainers. Naast de inhoudelijke kennis brengt de Trainer de materie op een leuke, dynamische manier over zodat de studenten niet alleen veel leren, maar dit ook als plezierig ervaren. Een AALO-opleidingsdag is daarom ook nooit droog en saai van stof.

IedereMaster Trainer is daarnaast zelfstandig ondernemer, wat zeer veel praktische inzichten en leerzame anekdoten oplevert gedurende de opleidingen.

Afhankelijk van de benodigde expertise hebben onze AALO Master Trainers een achtergrond als bewegingswetenschapper, sportpsycholoog (coach), fitnessprofessional, topsporter, (sport)diëtist, personal trainer, presenter, yogaspecialist, pilatesspecialist, sportmanager en/of fysiotherapeut.