Het laatste nieuws

STAP-budget stopt voor fitness- en healthopleidingen

Deze week heeft het kabinet besloten dat het STAP-budget alleen nog geldig is voor erkende opleidingen zoals hbo-bachelors en mbo-opleidingen. Dit betekent helaas dat je voor onze opleidingen geen STAP-budget meer kunt aanvragen. Heb je in een vorige STAP-ronde goedkeuring gekregen van het UWV? Dan verandert er voor jou niets.

Lees verder...


Word jij onze nieuwe Yoga Master Trainer?

De Yoga Academie groeit! Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe yoga professionals die ons team willen versterken.

Lees verder...


AALO op Fitfair 25 en 26 november | Tickets met korting

Ook wij zijn er dit jaar weer bij, de Fitfair in Utrecht op 25 en 26 november! Kom langs bij de AALO-stand voor een gezellig praatje en ontdek alles over onze opleidingen. AALO-docent, manager en succesvol ondernemer Roy Pieper geeft ook een inspirerende lezing: Succesvol ondernemen binnen de sport. Tevens een teaser van één van onze nieuwe opleidingen van 2023!

Lees verder...


Nieuw! Volg een basispakket bij de Yoga Academie

Wil jij yogadocent worden of je gewoon verdiepen in yoga? De AALO Yoga Academie biedt nu iets nieuws aan voor yogi's: Yoga Basis Pakketten. Deze pakketten bevatten de eerste modules van de Yoga Teacher Training (RYT 200), erkend door de Yoga Alliance. Bij de Yoga Academie volg je modulair onderwijs, wat betekent dat je de modules van de RYT 200 ook als losse opleiding kunt volgen. Door de losse modules als pakket te doorlopen scheelt dit enorm in prijs: dit kan oplopen tot honderden euro's minder dan de reguliere prijs. Ook worden er kortingen gegeven op de examentarieven.

Lees verder...


Summerschool Fitness en Yoga

Wil je iets leuks en nuttigs doen deze zomer? Wil je graag werken in de fitness-, yoga- of healthbranche, of zoek je wat extra verdieping of verbreding? Start dan een opleiding of cursus van de AALO Summer School. In de zomermaanden kun jij allerlei AALO-opleidingen volgen, kijk bijvoorbeeld eens naar Fitness Trainer Level 1, Total Bodyshape of Voedingsdeskundige. Besteed je zomer goed en haal je diploma!

Lees verder...


Laat je inspireren door studenten en Master Trainer Maxim Boek

Wil je een opleiding volgen bij AALO, maar twijfel je nog? Of heb je gewoon even zin in wat extra inspiratie? Lees dan deze inspirerende verhalen van AALO studenten en Master Trainer Maxim Boek.

Lees verder...


Kijk de Online Open Dag Fitness Trainer (Level 1) terug!

Wil jij meer weten over de opleiding Fitness Trainer (Level 1) of wil je even de sfeer proeven? Kijk dan de live open dag van AALO terug! Kom alles te weten over de opleidingen tot Fitness Trainer, AALO en Master Trainer Roy.

Lees verder...


Yoga Academie: Kijk de online open dag terug!

Wil jij graag yogadocent worden? Bekijk de online open dag terug en maak kennis met de AALO Yoga Academie en onze verschillende opleidingen. Docent Jeske beantwoordt bovendien een aantal vragen van de kijkers.

Lees verder...


Waarom AALO? Daarom AALO!

Wil jij van jouw hobby je beroep maken? Dan ben je bij AALO aan het juiste adres! AALO leidt al bijna 25 jaar professionals op in de fitness-, health- en yogabranche. 

Lees verder...


Krijg les van vijfvoudig Kickboks Kampioen Ilona Wijmans

We hebben er een nieuwe AALO docent bij: Ilona Wijmans. Ilona is eigenaresse van Iron Lifestyle Coaching. Zij is vijfvoudig Wereld-, Europees- en Nederlands Kampioen Kickboksen in diverse gewichtsklassen. Met haar eigen bedrijf geeft zij zowel groepslessen als personal trainingen, maar ook begeleid zij vechters. Daarnaast is zij ook actief als mental coach en voedingsdeskundige en zet zij diverse trajecten op. 

Lees verder...

1 2