|   Vleuten

Ik vond fitness trainer level 2 best moeilijk om te doen, want omdat ik 5 dagen in de week werk heb ik weinig tijd gehad voormezelf! Deze cursus was voor mij heel erg leerzaam, level 1 was echt klantengericht service verlenen enzo was erg leuk om te doen , level 2 kon je echt zien dat het veranderd en meer met personal trainen bezig was wat ik graag wil doen. Wat er veranderd kan worden volgens mij is, dat er misschien nog 1 week langer de tijd hebt om zo al die informatie goed op te slaan en gewoon minder stress krijgt. En misschien de groep iets kleiner maken bij level 1 waren we met veel minder dan in level 2 terwijl je bij level 2 wat meer aandacht nodig hebt! Voor de rest ben ik erg tevreden over hoe er les werd gegeven en hoe de trainers omgaan met cursisten. Met vriendelijke groeten Mike vos

  |   Amsterdam

Een opleiding die je niet wilt missen!
Inhoudelijk een erg sterke opleiding die goed aansluit bij de behoefte van de markt aan gedegen opgeleide fitness instructeurs. Goede verdieping van de in Level 1 opgedane theoretische kennis en prima uitbreiding van de praktische toepasbaarheid daarvan.
De trainers zijn zonder uitzondering vakmensen met veel kennis van zowel de theorie als de praktijk, wat het erg fijn maakt om vragen te stellen of te discussieren. Tot zover 5 sterren!
Waarom dan toch 4? Omdat het volgende volgens mij beter kan: Eerder verstrekken van de opleidingsinformatie (m.b.t. bijv. stage) en een iets langere duur (4 weken is erg kort).

  |   Amsterdam

Fitness trainer Level 2 sluit nauw aan op level 1 en gaat zelfs een stapje verder wat betreft (functionele) anatomie en trainingsleer. Zo leer je les te geven aan verschillende mensen tegelijk. Weer een goede verdeling tussen theorie en praktijk. Wel is 5 weken erg kort en mag er wel een week extra gepland worden tussen de laatste les en het examen.

  |   Moordrecht

Na het volgen van Fitness trainer level 1 is deze opleiding een mooie aanvulling. Na het volgen van deze opleiding kun je goed aan de slag in een fitness centrum. Als je tijd en energie steekt in het uitwerken van de opdrachten en het leren van de lesstof kun je hierna volledig zelfstandig aan de slag in de sportschool, vol zelfvertrouwen. De trainers die de lessenv erzorgen die ik ben tegengekomen zijn allemaal bevlogen en kundig. Je eigen vaardigheid is erg belangrijk om het examen te halen.

  |   Amsterdam

Waarin maakt Nicole de Wit absoluut het verschil en een topdocent van de AALO opleiding?
Nicole die is elke keer zo goed voorbereid op de lessen die ze geeft dat geeft de studenten een enorme boost en vertrouwen. Een docente die weet waar ze over spreekt en haar vak goed kent. Ik heb ervaren dat Nicole er echt voor de studenten zit en alles op alles zet om het beste uit ons naar boven te halen. Op momenten dat het moet is Nicole op een rechtvaardige manier kritisch en geeft feedback maar zeker ook dat steuntje in de rug en de support die we halen uit de coachings vaardigheden van Nicole maken het grote verschil en zorgt ervoor dat wij groeien als studenten.
Kortom Nicole is een uitstekend voorbeeld voor studenten en heeft veel plezier in haar vak door haar enthousiasme en positieve energie vlogen de lesdagen voorbij!!
Nieuwsgierig geworden naar de fantastisch opleiding fitness level 2 die de AALO? Neem dan eens een kijkje op de website ….

  |   Enschede

leuke leraar, goede uitleg... Veel stampwerk qua theorie, en deze is ook pittiger dan level 1... Maar doordat we een gedreven leraar hadden en er super snel doorgingen, is t toch wel blijven hangen. Ik vindt dit level leuker dan de eerste, hier in ging je meer op personal training in al... geweldig! bedankt voor de leerzame dagen.

  |   Den Haag

Level 2 was op zich prima, uitdagend. Wel viel op dat er veel spelfouten in het lesboek zaten. Het plan was om 2 weken later met level 3 verder te gaan. Op maandag kreeg ik te horen dat de leslocatie voor de vrijdag erna verplaatst was van Den Haag naar Breda. Erg jammer, want voor mij is dit niet haalbaar. Bizar dat je je voor een locatie inschrijft en dat je ineens een uur extra reistijd krijgt (en dan heb ik het nog niet eens over de extra kosten...).

  |   Breda

Ik ben blij dat ik deze toch nog heb gevolgd. Wilde alleen level 1 doen. Dit is wel echt een aanvulling en dat merkte ik ook bij mijn sollicitatie bij Fitland. En weet je wat? Aangenomen!!!

  |   Haarlem

na 1 heb ik nu ook fitness trainer 2 gedaan. In deze twee cursussen heb ik een hele hoop geleerd . De master trainers die ik kreeg voor level 2 waren heel professioneel en wisten alle stof goed te behandelen, plus extra. Er zat zoveel kennis bij deze master trainers dat de cursus hierdoor makkelijker te doorlopen was.

  |   Amsterdam

Super intressant. Hoop geleerd. Level 2 wel stukje lastiger dan level 1, maar het is goed te doen. Buiten deze cursus om werk ik ook nog ruim 40 uur en ik ben in 1x geslaagd! Alles werd goed uitgelegd. Alleen beetje jammer van het koude lokaal.

  |   Hengelo

Onze leraar(Coen) was top, de organisatie van aalo een stuk minder. Zo kwamen de boeken 2 weken te laat en werd er de laatste dag geswitcht van docent. Tevens was er voor het examen geen ruimte beschikbaar

  |   Zaandam

Top docent gehad (Stacey)die alles goed heeft uitgelegd, goede tips en tops gaf. Herhaalde elke les wat er in de vorige lessen was besproken. Hierdoor bleef de stof goed in je hoofd zitten, waardoor je zeker weten moet slagen voor je theorie en praktijk! Deze opleiding kan ik een ieder aanrader die een basis wil leggen in de fitness branche

  |   Rotterdam

Zeer tevreden met het doorlopen van de Opleiding Aalo Fitness Trainer Level 2. Zeer goeie docent ( Stacey Cosse ) geeft bijzonder goed de les en duidelijk. Hopelijk tot de volgende.

  |   Zwartebroek

Ik vind Level 2 enorm leerzaam en eigenlijk een must voor elke fitness trainer in een sportschool. Waar Level 1 echt basic was, ga je bij Level 2 echt een druk dieper. De trainer Eric was super en alles was prima geregeld. Ik ben blij dat ik dit gedaan heb, nu door naar Level 3.

  |   Amsterdam

Een leuke en goede opleiding die je niet wilt missen.... Inhoudelijk erg goed en sluit goed aan bij de behoefte van klant en trainer. Goed vervolg op level 1. Theoretische kennis is goed en nuttig voor de praktijk. De trainers zijn goed! Prima vakmensen met veel enthousiasme... en veel ruimte voor een gesprek over het vak..... Waarom maar 4 sterren. Stageperiode is (te) kort en overal informatie over het level eerder verspreiden. Maar het belangijkste 6 trainers in 2 levels in natuurlijk veel te veel en niet zoals toegezegd. Maar ondanks dat.... een goede aanrader..!

  |   Langenboom

Als je jezelf wil ontwikkelen als fitness-trainer zijn dit echt de beste opleidingen voor jou! Je vergaart ik een korte periode veel informatie over alle aspecten die een goede fitness trainer nodig heeft. De verdeling tussen theorie en praktijk is echt super. De theorie-gedeeltes zijn interessant en verhelderend, en de praktijk is niet zomaar een workout maar je past gelijk dingen toe die je zojuist in de les hebt behandeld. Dit vind ik een groot voordeel

  |   Hoogvliet Rotterdam

Na het volgen van fitness trainer level 1, heb ik level 2 inmiddels ook met goed gevolg afgesloten. De AALO zorgt voor een goede begeleider, waar je met al je vragen terecht kan over de examenstof. Ze willen graag dat je je zoveel mogelijk ontwikkelt en geven je hierbij genoeg handvatten. Het boek/DLO mag nagelopen worden op (spel)fouten. Het is een opleiding in een korte periode, het vraagt veel zelfstudie, inzet op de stage en voor het maken van het portfolio. Maar het is wel te doen, als je direct begint met leren en de opdrachten.

  |   Wateringen

Goed leuke opleiding. Na level 1 nu ook geslaagd voor level 2. Tot nu toe goed docenten die echt weten waarover het gaat. Wel paar puntjes: - Boek mag wel worden nagelopen op spelfoutjes - Opleiding is wel heel kort als je, zoals ik fulltime werkt. Inleveren portfolio mag wat mij betreft wel weekje later,

  |   Amsterdam

Leerzame opleiding, wel een stap van level 1 naar 2 kwa leerwerk en portfolio. Dit was al behoorlijk werk in een vrije korte periode.. Al met al veel geleerd en snel door naar de level 3 en 4

  |   leiderdorp

goede aansluiting en verdieping bij level 1, ondanks dat ik al veel voorkennis had wist de master trainer me toch geboeid te houden tijdens de lessen!
gelijk door naar 3 en 4!

  |   Utrecht

Super goede cursus! Ondanks de coronacrisis hebben de leraren met hun enthousiasme toch het beste van gemaakt en heb ik niet het idee te weinig geleerd te hebben!

  |   Huizen

super opleidingen. goede aanvulling op level 1.
veel geleerd qua trainingen voorbereiden, uitwerken en trainingen geven.
nogmaals SUPER. ik zou iedereen deze opleiding aanraden.
wel pittig een portfolio in elkaar zetten, theorie, theorie examen, praktijkdagen en praktijkexamen, maar zeker de moeite waard!

  |   Swalmen

Super leuke en goede opleiding.
Zeer leerzaam, goed onderbouwd en het is voor iedereen toegankelijk.
Sterke aanrader voor iedereen die in de sport wil!!!

  |   Weelde

In level 2 ga je verdiepen wat je in level 1 leerde.
Je leert een PT geven wat zeer interessant was om in te kunnen spelen op houding en klachten die een klant heeft.
We hadden verschillende docenten, soms aanpassen maar ook leerzaam om te merken dat iedere docent weer andere accenten legt.
Ik heb de smaak te pakken en schrijf me in voor level 3!

  |   Ridderkerk

Inhoudelijk een duidelijke opleiding met een goede verdiepingsslag mbt planning, anatomie etc. Zeker een goede aanvulling op de basis uit Level 1!

  |   Axel

Goede aanvulling en een must-have voor als je serieus aan de slag wilt gaan in de fitness-branche. Goede uitleg van de oefeningen, je krijgt hier niet zomaar het papiertje.

  |   hoofddorp

Goede aanvulling als je in de fitness branche werkt of gaat werken.

Ook een review over Fitness Trainer (Level 2) plaatsen?

Jouw beoordeling:
* * * * *