Fitmanager

Vanuit passie en liefde voor sport ben je waarschijnlijk gestart met een opleiding bij de AALO. Dat is misschien vanuit de gedachte dat je mensen wilt begeleiden, inspireren en motiveren. En misschien wel om jouw kennis over te brengen en zo mensen te helpen met een gezonde lifestyle.

Maar als ondernemer zit je waarschijnlijk niet te wachten op alle administratieve en financiële rompslomp die bij een eigen bedrijf komen kijken. Omdat wij vinden dat jij je daar ook niet mee bezig zou moet houden hebben wij Fitmanager ontwikkeld.

Fitmanager biedt online software + apps voor de fitness-­, movement-­, body & mind- & health branche. Een complete oplossing voor ledenbeheer, planning, online boekingen en reserveringen, abonnementen en rittenkaarten, SEPA incasso’s & iDEAL betalingen, financiële rapportages, integraties met eigen website, communicatie, marketing en meer. Dus alles in 1 systeem.

Fitmanager is ontwikkeld voor en in samenwerking met ondernemers uit de branche en daardoor specifiek afgestemd op fitness, dans, bootcamp, yoga, pilates, vechtsport, hardlopen, boksen, personal training en meer! 

Leer meer over Fitmanager op www.fitmanager.nl