Samenwerkingspartners

AALO werkt samen met:

asics groot2Asics 
Onze hardloopopleiding is voorzien van wetenschappelijke content geleverd door ASICS. Na het behalen van het AALO hardloop diploma ontvangen licentiehouders van de Atletiekunie 6 licentiepunten (niveau 3).
Tevens kleedt ASICS alle AALO docenten en biedt ASICS een leuke korting voor alle AALO studenten op de nieuwste kleding.

NCOI
ncoi groot2Werkend Nederland sterk maken en sterk houden, dat is waar NCOI voor staat. Jaarlijks vergroot NCOI de kennis, vaardigheden en competenties van tienduizenden werkenden. De aanpak is sterk gericht op de eigen werkpraktijk en biedt een hoge mate van flexibiliteit. In samenwerking met NCOI biedt AALO opleidingen volwaardige HBO sport & fysiotherapie opleidingen aan.

Lifemaxx
lifemaxx2Lifemaxx is de marktleider op het gebied van fitness en trainingsmateriaal. Tijdens de AALO opleidingen wordt gebruik gemaakt van dit trainingsmateriaal.

Fitmanager
Fitmanager LogoFitmanager biedt online software voor fitness- en movementprofessionals. Veel professionals die bij AALO hebben gestudeerd worden zelfstandig ondernemer. Voor deze zelfstandig ondernemers is online software specifiek gericht op de branche ononbeerlijk. Je krijgt als student dan ook aantrekkelijke kortingen op deze software.

Solid Sound
Solid Sound is marktleider op het gebied van produceren en leveren van muziek die gebruikt wordt bij fitnessgroepslessen. 
Door de samenwerking is een AALO groepsfitness student altijd voorzien van de nieuwste muziek.

Tanita
Tanita RD 953Tanita is wereld wijd marktleider op het gebied van meetaparatuur voor sport professionals. Denk aan vet-, spiermassa- en gewichtmetingen. Door de samenwerking kunnen AALO studenten tegen aantrekkelijke kortingen Tanita aparatuur aanschaffen. Bij bepaalde opleidingen wordt de apparatuur als lesmateriaal geleverd.

Polar
AALO partner PolarPolar is wereldwijd marktleider op het gebied van trainingstechnologien. Bij een aantal AALO opleidingen wordt Polar aparatuur gebruikt als opleidingsmateriaal.

Sportnetwerk.nl
Sportnetwerk is dé organisatie die in de sportbranche werkzoekenden en opdrachtgevers met elkaar in contact brengt.