Nieuwe manager Roy Pieper | Van student naar docent tot labelmanager AALO

Roy Pieper, Manager AALOHet is inmiddels tien jaar geleden dat Roy Pieper als student diverse AALO-opleidingen heeft gevolgd. Nadat hij in 2017 als AALO Master Trainer (docent fitnessacademie) startte, zijn wij enthousiast om Roy te presenteren als AALO Labelmanager.

Roy heeft zijn leven gewijd aan het vergaren en delen van expertise op het gebied van (top)sport en paramedische gezondheidszorg. Ruim tien jaar geleden zag hij een gebrek aan kwaliteit op de arbeidsmarkt bij diverse fitnesstrainers, maar ook in de fysiotherapie. Daarnaast was krachttraining zijn passie, 1 + 1 = 2!

In deze blog vertelt Roy o.a. over zijn ervaringen als student, docent en hoe hij samen met alle AALO-medewerkers nóg meer waarde en kwaliteit wil leveren binnen alle huidige en toekomstige AALO-opleidingen.

Q&A

Vertel eens wat over jezelf!

Mijn naam is Roy (28 jaar) en ik ben woonachtig in Brunssum, Zuid-Limburg. Hier woon ik samen met mijn vrouw Jessica, zoontje Jake en hond Nacho.

Ik ben onder andere opgeleid en afgestudeerd als fitnesstrainer, personal trainer, (sport)fysiotherapeut en kracht- en conditiewetenschapper. Naast m’n werkzaamheden voor en binnen AALO ben ik oprichter en eigenaar van FysioXperience. Hierin zijn we in twee jaar tijd uitgebreid naar drie praktijklocaties en meer dan 20 therapeuten en medewerkers.

Welke AALO-opleidingen heb je zelf afgerond?

Terwijl ik fysiotherapie studeerde, volgde ik ’s weekends diverse AALO-opleidingen, opeenvolgend:

Hoe heb je je tijd als AALO-student ervaren?

Geweldig, ik voelde mij direct thuis. De kwaliteit van docenten, lesinhoud en materiaal en de groepssfeer in de klas waren uitstekend. Ik verheugde me op elk weekend om m'n kennis verder te verrijken, en bovenal een leuke tijd/ervaring te hebben. Het volgen van deze AALO-opleidingen heeft veel bijgedragen aan mijn ontwikkeling als trainer, coach, therapeut en ondernemer.

Roy als AALO Master TrainerWaarom AALO Labelmanager? Wat wil/ga je doen?

Zowel als labelmanager alsook docent streef ik ernaar om de kwaliteit van professionals binnen de fitness-, health- en yogabranche zo hoog mogelijk te krijgen. Mijn doel als labelmanager is dan ook om:

1. De student zo veel mogelijk waarde te bieden, waarbij de kennis die je opdoet en de vaardigheden die je leert direct praktisch toepasbaar zijn;

2. Ervoor te zorgen dat elke student zichzelf kan zijn binnen AALO en zich gezien, gehoord en begrepen voelt.

Hoewel dit nu al behaald wordt, ben ik van mening dat dit nóg beter kan; daar ga ik mij voor (blijven) inzetten!

 

Wat is jóúw volgende stap?

Wil jij ook een opleiding volgen onder begeleiding van onze AALO Master Trainers? Schrijf je direct in via de AALO-website of ontvang persoonlijk studieadvies via 088 - 1630 010 (we zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of per e-mail: studieadvies@aalo.nl.

Blogs van Roy

12-11-2019 | Perfectionisme: een vloek of zegen?
22-05-2019 | Even voorstellen: Master Trainer Roy Pieper
19-10-2018 | Tegelijkertijd spiermassa opbouwen EN vet verbranden: feit of fabel?
16-07-2018 | Quadriceps, of toch quinticeps?


Deel dit nieuws: